Pret redus! Gel antibacterian dezinfectant Hygienium 1000 ml, avizat Ministerul Sanatatii, cu efect puternic batericid Expand

Servetele umede antibacteriene Hygienium 15buc

Nou

Produsul este pe stoc!

ATENTIE: Daca doriti sa comandati acest produs in cantitate mare pentru firma sau institutie publica va rugam sa ne transmiteti cererea ferma (cantitate, date facturare, date livrare) pe adresa de email: depozit@germanmarket.ro

Mai multe detalii

Momentan produsele se pot achizitiona DOAR din magazinele noastre fizice (link aici), NU se pot comanda online / trimite prin curier!

Protejându-ne pe noi îi protejăm pe ceilalți din jurul nostru” prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, manager Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș"

Servetele umede antibacteriene de buzunar 15buc/pachet de la Hygienium sunt concepute pentru a curata, hidrata si igieniza pielea.  Nu contine alcool. Recomandate pentru intreaga familie.

Hygienium servetele umede antibacteriene pot fi folosite si pentru alte suprafete sau obiecte cu care intram in contact (telefon, capac WC, cos de cumparaturi, volanul masinii, tastaturi, manerele usilor).

Sunt impregnate cu o solutie special creata pentru igiena mainilor, ofera protectie igienica si sunt usor de transportat oriunde si oricand.

Curata si improspateaza oferind echilibrul natural al hidratarii pielii. Datorita formulei imbogatite cu un parfum placut, prosoapele igienice umede  asigura o senzatie de prospetime de lunga durata. Lotiunea cu principii active de Alantoina si D-Panthenol calmeaza si previne iritatiile.