Livrare la nivel national

Produsele se livrează prin firma de curierat Urgent Cargus, în raza de acoperire a curierului (majoritatea localităților din România, inclusiv comune și sate din zonele limitrofe orașelor).

Transportul este gratuit pentru orice comandă cu valoare totală a produselor mai mare de 199 lei în limita unei greutăți taxabile de 5 kg.

Greutatea taxabilă reprezintă valoarea cea mai mare dintre greutatea fizică (calculată prin cântărire) și greutatea volumetrică (calculată prin formula: lungime x lățime x înălțime colet / 6000) a coletului.

La orice comandă ce conține produse cu valoare totală mai mică de 199 lei se adaugă un cost de transport de 15 lei pentru un colet cu o greutate taxabilă de până în 5 kg.

Pentru orice colet cu o greutate taxabilă mai mare de 5 kg, indiferent de valoarea produselor comandate, la costul transportului se adaugă 1 leu pentru fiecare kg suplimentar taxabil.

Durata de livrare

Coletul ajunge la destinatar în 1-2 zile lucrătoare după ce a fost predat curierului, în funcție de timpul de tranzit al curierului și ținând cont de faptul ca sâmbata și duminica nu se expediază / transportă / livrează comenzi.

Plata ramburs în numerar

Plata comenzii se face exclusiv în numerar la curierul care livrează comanda.