Pret redus! Gel antibacterian dezinfectant Hygienium 1000 ml, avizat Ministerul Sanatatii, cu efect puternic batericid Expand

Gel antibacterian dezinfectant 70% alcool Hygienium 300 ml, avizat Ministerul Sanatatii, cu efect puternic batericid

Nou

IMPORTANT (citiți până la capăt!):

AVEM STOC la acest produs!

Momentan acceptăm plata doar cu cardul bancar online (personal sau pe firmă) sau prin transfer bancar deoarece încercăm să evităm schimbul de bani fizici cu curierul și blocajul stocului la persoane care comandă și apoi refuză coletele sau nu sunt acasă / la birou, etc. iar respectivele colete se întorc la noi cu întârziere și cost suplimentar. Suntem firmă veche pe piață, avem stoc momentan, expediem marfa achitată cu prioritate și într-un termen rezonabil, ținând cont de situație.

Pentru vânzări engros trimiteți email la: depozit@germanmarket.ro

Mai multe detalii

35.00 lei

69.99 lei

-50%

Avizat Ministerul Sanatatii ca produs biocid ce poate fi utilizat pentru dezinfecția igienică a mâinilor.

Acest produs este avizat de Comisia Natională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății ca produs ce poate fi utilizat pentru dezinfecția igienică a mâinilor. Număr aviz: 2854BIO/01/12.24.

Gelul dezinfectant pentru maini are un efect puternic batericid si nu necesita folosirea suplimentara a apei si a sapunului, facandu-l ideal de utilizat pentru dezinfectia igienica a mainilor. Conform testului PN EN 1500 dezinfectantul distruge bacteriile E-coli in proportie de 99,9%.

Formularea are la baza ingrediente care ajuta la hidratarea si catifelarea mainilor, printre acestea se numara glicerina si extractul de Aloe Vera. Produsul curata delicat si lasa o senzatie revigoranta.

Testat si aprobat la Hamilton, Polonia - laborator inspectie si testare.

Mod de folosire: Numai pentru uz extern. se aplica 3ml de produs ca atare in palma si se freaca 30 de secunde pana la uscarea completa a mainilor.

Protejându-ne pe noi îi protejăm pe ceilalți din jurul nostru” prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, manager Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș"