Pret redus! Gel antibacterian dezinfectant Hygienium 1000 ml, avizat Ministerul Sanatatii, cu efect puternic batericid Expand

ENGROS 240 litri in 800 flacoane de 300ml gel antibacterian dezinfectant 70% alcool Hygienium aviz MS

Nou

ATENTIE: Daca comandati acest produs pentru firma sau institutie publica si doriti sa achitati prin ordin de plata va rugam sa ne transmiteti cererea ferma (cantitate, date facturare, date livrare) pe adresa de email: depozit@germanmarket.ro

Produsul este pe stoc in depozitul nostru din Cluj.

Mai multe detalii

Atentie: ultimele produse in stoc!

23,999.00 lei

47,998.00 lei

-50%

Avizat Ministerul Sanatatii ca produs biocid ce poate fi utilizat pentru dezinfecția igienică a mâinilor.

Acest produs este avizat de Comisia Natională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății ca produs ce poate fi utilizat pentru dezinfecția igienică a mâinilor. Număr aviz: 2854BIO/01/12.24.

Gelul dezinfectant pentru maini are un efect puternic batericid si nu necesita folosirea suplimentara a apei si a sapunului, facandu-l ideal de utilizat pentru dezinfectia igienica a mainilor. Conform testului PN EN 1500 dezinfectantul distruge bacteriile E-coli in proportie de 99,9%.

Formularea are la baza ingrediente care ajuta la hidratarea si catifelarea mainilor, printre acestea se numara glicerina si extractul de Aloe Vera. Produsul curata delicat si lasa o senzatie revigoranta.

Testat si aprobat la Hamilton, Polonia - laborator inspectie si testare.

Mod de folosire: Numai pentru uz extern. se aplica 3ml de produs ca atare in palma si se freaca 30 de secunde pana la uscarea completa a mainilor.

Protejându-ne pe noi îi protejăm pe ceilalți din jurul nostru” prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, manager Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș"