Suntem în căutarea de investitori / parteneri de afaceri dispuși să investească 70,000 euro pentru deschiderea a 2 noi magazine German Market în orașul Târgu Mureș. Investiția medie într-un magazin German Market de 60mp este de 35,000 euro iar în medie un astfel de magazin, după primul an de activitate, generează un profit net de 15,000 euro / an / magazin.

Investitorii / partenerii nu trebuie neapărat să locuiască în Târgu Mureș, noi putem organiza și coordona afacerea indiferent de locația partenerilor!

Magazinele noastre, cu suprafețe între 30mp și 100mp, sunt specializate în vânzarea produselor de curățenie casnică, detergenți și balsamuri de haine, produse de îngrijire personală, cosmetice, articole menaj, scutece și produse pentru copii, dulciuri și cafea importate din Europa de Vest (Germania, Italia, Anglia, etc).

În cei 4 ani de activitate și 9 magazine deschise până în prezent în 5 orașe din România am reușit să ne optimizăm și standardizăm afacerea, operațiunile și conceptul magazinelor, astfel încât acum avem posibilitatea să deschidem și să operăm eficient și profitabil noi magazine la cheie în orice localitate din România cu mai mult de 20,000 locuitori.

Parteneriatul se va desfășura în felul următor:

Partenerul nostru vine cu banii (70,000 euro), deține sau închiriază pe firma sa 2 spații comerciale alese împreună cu noi, folosește cei 70,000 euro pentru a plătii garanțiile spațiilor, personalul magazinelor, mobilierul comercial și echipamentele din magazine, cheltuielile de amenajare a magazinelor și stocul inițial de marfă pe care îl primește de la noi.

Noi, firma German Market SRL, venim cu un pachet complet, standardizat și optimizat de informații, strategii, experiență, branding, cunoștințe, muncă și alte lucruri necesare pentru a deschide rapid, eficient și profitabil cele 2 noi magazine. Ne vom implica activ în selectarea spațiilor comerciale, în selectarea și instruirea personalului pentru magazine, vom alege sortimentația de marfă, vom colabora cu partenerul și angajații săi pentru a amenaja magazinele și vom asigura campaniile inițiale de marketing pentru deschiderea magazinelor.

Firma partenerului va opera magazinele, va fi proprietara mărfurilor din magazine, va deține ca și chiriaș sau proprietar spațiile comerciale, va fi angajatorul persoanelor care vor lucra în magazine și va încasa direct vânzările generate de magazine.

Noi ne vom ocupa de alimentarea magazinelor și ne vom asigura permanent că magazinele partenerului funcționează eficient și profitabil, după aceleași reguli, principii și valori ca restul magazinelor din rețeaua noastră. Cu ajutorul unui software integrat și a unui sistem informatic performant vom face centralizat achizițiile de marfă și necesarul de aprovizionare a magazinelor pentru a optimiza și eficientiza la maxim spațiul și potențialul de vânzare a magazinelor.

Profitul partenerului va rezulta din diferența între prețul cu care ne plătește marfa și prețul cu care o vinde în magazinele operate de el. Prin contract noi vom asigura partenerului un adaos mediu de 30% astfel încât partenerul să aibă o garanție că poate face profit.

Avantajele partenerului sunt multiple:
- nu trebuie să investească bani în depozit propriu și angajați la depozit
- nu are costuri cu masină de marfă și organizarea logisticii de achiziții marfă
- elimină riscul operării unei afaceri noi fără experiență
- are acces centralizat și optimizat la marfă, fără să fie nevoit să lucreze cu zeci / sute de furnizori
- nu investește timp, bani, experiență și cunoștințe de la zero în branding, în instruirea angajațiilor și în o mulțime de alte lucruri care asigură dezvoltarea unei afaceri de succes, profitabilă și scalabilă.

În plus, partenerul va avea acces constant la prețuri avantajoase și la o sortimentație foarte bogată de marfă de calitate importată de noi din Europa de Vest și foarte căutată de clienții români.

Pentru a afla mai multe detalii despre magazinul la cheie German Market accesați link-ul:
https://www.germanmarket.ro/blog/franciza/franciza-german-market-magazin-la-cheie-in-30-de-zile

Imagini de la diferite amenajări ale magazinelor German Market

Accesând link-ul de mai jos puteți vedea mai multe imagini surprinse în decursul timpului, între anii 2014 și 2018, la amenajarea unora dintre cele 9 magazine German Market din Cluj, Florești, Apahida și Hunedoara.

Ne cerem scuze pentru calitatea imaginilor, nu sunt fotografii efectuate și editate profesionist, au fost făcute cu telefoanele persoane ale colegilor pentru arhiva internă a firmei. Aceste imagini au fost publicate pentru ca oricine e interesat să deschidă un magazin German Market în franciză / parteneriat să-și poată face o idee despre amenajarea magazinelor German Market, despre marfă, rafturi, echipamente, sortimentație, etc.

În general magazinele noastre arată mai bine în realitate decât în aceste imagini, vă invităm să le vizitați personal!

De asemenea vă rugăm să nu luați în considerare prețurile din imagini, unele dintre ele s-au schimbat în decursul timpului, iar în prezent pot fi mai mari sau poate chiar mai mici decât în imagini.

Link-ul către albumul foto de pe Facebook: .

https://www.facebook.com/pg/GermanMarketRO/photos/?tab=album&album_id=2174990912512956 

Dacă sunteți interesați să investiți într-o afacere la cheie și doriți să deveniți partenerul nostru sau dacă aveți întrebări, nelămuriri sau doriți orice informații vă rugăm să ne contactați la adresa de email franciza@germanmarket.ro