IMPORTANT: Pentru a aplica la acest post apasă AICI dar nu înainte de a citi în întregime prezentarea postului

Angajăm pentru magazin propriu bărbați / femei pentru postul de lucrător comercial cu atribuții de supraveghetor magazin. Angajăm și persoane care nu au experiență sau care au cazier (dar fără fapte cu violență sau furt)!

IMPORTANT: citiți acest text până la capăt pentru a afla exact despre ce este vorba și pentru a înțelege care este singura modalitate prin care puteți aplica pentru acest loc de muncă. Citirea în întregime a acestui text precum și parcurgerea sistemului nostru de angajare au rolul de a optimiza atât procesul de selecție cât și timpul tău și al nostru!

ATENȚIE: acest post nu este un post de paznic, nu vei sta toată ziua, va trebui și să faci muncă de lucrător comercial, adică să alimentezi cu marfă rafturile din magazin și să ajuți casierul în activitatea sa.

Suprafața magazinului este mică (50 mp) nefiind greu de supravegheat. Magazinul se află în zona Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca (lângă McDonald's). În magazin comercializăm produse de curățenie casnică (detergenți, soluții de curățenie) și îngrijire personală (șampoane, deodorante, etc).

Singura cerință obligatorie pentru angajare este să fii o persoană care știe să se impună în fața oamenilor, să nu-ți fie frică să dai afară din magazin persoane care încearcă să fure. Deasemenea, este important să fi conștient(ă) că acest post presupune și muncă fizică atunci când alimentezi cu marfă rafturile magazinului.

Angajarea se face pe perioadă nedeterminată. Vei lucra doar 4 zile pe săptămână iar 3 zile săptămânal le vei avea complet libere. Orarul de lucru este la ora 8 la ora 19, după următorul program:
- o lună vei lucra: luni, marți, miercuri, joi de la ora 8 la ora 19
- o lună vei lucra: miercuri, joi, vineri, sâmbătă de la ora 8 la ora 19
- o lună vei lucra: luni, marți, vineri, sâmbătă de la ora 8 la ora 19
- la început poți alege orice tură este disponibilă iar pe parcurs, dacă ai nevoie de zile / ture libere, poți face schimb de tură cu un alt coleg

Pachetul salarial este de:

~ 3100 lei brut compus din: 2500 lei salariu brut de încadrare (în medie 1475 lei net cu o persoană în întreținere) + o medie lunară de 315 lei în tichete de masă electronice (pe card) + 200 lei bonus brut de prezență (110 lei net) + 100 lei decontare transport în comun, rezultând un pachet salarial net total de ~ 2000 lei lunar DACĂ ști sau vrei să înveți să faci și muncă de casier (încasare vânzări) sau de:

 ~ 2800 lei brut compus din: 2200 lei salariu brut de încadrare (în medie 1304 lei net cu o persoană în întreținere) + o medie lunară de 315 lei în tichete de masă electronice (pe card) + 200 lei bonus brut de prezență (110 lei net) + 100 lei decontare transport în comun, rezultând un pachet salarial net total de ~ 1800 lei lunar dacă faci doar muncă de supraveghere și punere marfă la raft.

Salariul de încadrare este raportat la volumul de muncă, nivelul responsabilităților, productivitatea postului, valoarea vânzărilor și condițiile de la locul de muncă. Dacă prin activitatea ta generezi performanță peste media postului poți câștiga mai mulți bani deoarece oferim în plus față de salariul fix și bonusuri periodice, care variază și se primesc în funcție de atingerea anumitor praguri de performanță individuală și/sau la nivel de echipă.

ATENȚIE: Singura modalitate de contact pentru a aplica la acest post este accesarea link-ului de mai jos. Nu răspundem și nu luăm în considerare cererile de angajare sau CV-uri transmise online, prin SMS, email, Facebook, etc. sau cele depuse fizic la magazine. Mulțumim pentru înțelegere.

IMPORTANT: Pentru a aplica la acest post apasă AICI dar nu înainte de a citi în întregime prezentarea postului