Căutăm o persoană inteligentă și harnică, care prin muncă, studiu și rezultate să devină un adevărat team leader al echipei noastre logistice, capabil să coordoneze eficient cei peste 30 de oameni ai echipei German Market, depozitul logistic din Cluj și cele 11 unități ale rețelei noastre de magazine situate în 6 localități din Romania. 

Dacă îți place munca și lucrul bine făcut și vrei să pui serios umărul la dezvoltarea accelerată a unei afaceri antreprenoriale românești noi te primim cu brațele deschise în echipa German Market și îți promitem că te vom trata frumos și corect, la fel cum așteptăm și noi să fim tratați! 

Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat de acest post te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil.

Ce responsabilități vei avea în echipa noastră?

Vei avea în răspundere coordonarea depozitului și fluxului logistic de aprovizionare cu marfă de la furnizori și alimentare cu marfă a magazinelor firmei. Vei avea o echipă de aproximativ 30 de oameni, 8 la depozit și peste 20 la magazinele firmei de care va trebui să ai grija să-și facă munca la capacitate și eficiență maximă.

Lucrând alături de echipa de la depozit și de la magazine va trebui să te asiguri că marfa se comandă corect, la timp și în cantitate optimă de la furnizorii interni și externi ai firmei, vei coordona și superviza ca toată echipa să-și facă treaba așa cum trebuie, te vei asigura că marfa ajunge cât, când și cum trebuie la magazinele firmei și vei ține legătura cu personalul de pe magazine pentru a rezolva eficient orice situații problematice apar în activitatea internă de aprovizionare cu marfă.

ATENȚIE: acesta nu este un post de management / de birou, presupune și muncă fizică de manipulare de marfă, cot la cot cu echipa de la depozit și de la magazine, dar nici nu este un post doar de execuție, necesită diverse valențe și capabilități de organizare, optimizare, eficientizare și supervizare. Contează mai puțin studiile sau ce-ai făcut până acum, ne interesează cu adevărat să ai cât mai multă ambiție, capacitate de învățare, voință și putere de muncă.

Care va fi programul de lucru?

Vei avea un program de muncă de Luni până Vineri, de la ora 9 la ora 18, cu 1 oră pauză de masă.

Ce ne dorim de la tine?

 • Experiența profesională similară nu e obligatorie dar constituie avantaj;
 • Amabilitate, spirit de echipă, hărnicie, ambiție, seriozitate, responsabilitate și disciplină;
 • Abilități bune de folosire a tehnologiei moderne (PC, Windows, Excel, software gestiune și facturare, Internet, imprimantă, scaner, etc);
 • Meticulozitate, atenție la detalii, bună coordonare și planificare;
 • Să nu fii elev sau student activ, deoarece programul nostru de muncă nu se potrivește cu cel al unui elev/student;
 • Să cunoști / înțelegi bine limba engleză;
 • Să ai permis de conducere și experiență minim 1 an pentru categoria B deoarece vei conduce mașina de firmă;
 • Să știi la perfecție tabla înmulțirii și a împărțirii și să poți face calcule matematice simple în minte (adunări, scăderi, înmulțiri, împărțiri);
 • Nivel cel puțin mediu de atenție și gândire logică;

Ce-ți oferim pentru început?

 • Pachetul salarial de încadrare este de ~ 4000 lei brut compus din: 2600 lei salariu brut de încadrare (1500 lei net) + 1000 lei brut bonus coordonator (600 lei net) + o medie lunară de 300 lei în tichete de masă (pe card) + 100 lei decontare transport în comun, rezultând un pachet salarial net total de ~ 2500 lei lunar;
 • Cadouri în valoare de până la 150 lei net la fiecare ocazie specială: Crăciun, Paște, 1 Iunie;
 • Bonusuri periodice în funcție de realizările proprii și performanțele firmei;
 • Plata salariului și a tichetelor de masă direct pe card;
 • Reale posibilități de învățare și de împărtășire a cunoștințelor profesionale;
 • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată din prima zi de muncă;
 • Facilități în obținerea unui credit bancar;
 • Posibilitate de dezvoltare profesională și de promovare în cadrul companiei;

Salariul de încadrare este raportat la volumul de muncă, nivelul responsabilităților, productivitatea postului, valoarea vânzărilor și condițiile de muncă. Dacă prin activitatea ta generezi performanță peste media postului poți câștiga mai mulți bani deoarece oferim în plus față de salariul fix și bonusuri periodice, care variază și se primesc în funcție de atingerea anumitor praguri de performanță individuală și/sau la nivel de echipă.

Locul tău este în echipa German Market dacă:

 • vrei sa-ți dezvolți cariera și să acumulezi experiență în domeniile retail, logistic și e-commerce;
 • apreciezi și ești oricând pregătit atât pentru muncă fizică cât și pentru muncă intelectuală;
 • vrei să faci parte dintr-o echipă tânără dar profesionistă, unde primează respectul reciproc și bunul simț;
 • îți cauți un loc de muncă stabil, unde să fii motivat și recompensat pe măsura muncii depuse;

Suntem o companie antreprenorială, creată și condusă de o familie de tineri ardeleni. Importăm direct din Europa de Vest și oferim clienților o mulțime de produse cosmetice, de îngrijire personală, detergenți, produse de curățenie, articole menaj, dulciuri și cafea de calitate bună la prețuri avantajoase!

Hai și tu în echipa German Market și împreună vom aduce în casele românilor produse de calitate la prețuri avantajoase!

ATENȚIE: nu răspundem și nu luăm în considerare cererile de angajare sau CV-uri transmise online, prin SMS, email, Facebook, etc. sau cele depuse fizic la magazine. Singura modalitate de contact pentru a aplica la acest post este accesarea link-ului de mai jos. Mulțumim pentru înțelegere.

IMPORTANT: Pentru a aplica la acest post apasă AICI dar nu înainte de a citi în întregime prezentarea postului