Angajari

Descoperă mai jos oferta actuală a locurilor de muncă disponibile la compania German Market SRL, o rețea de magazine ce comercializează produse de îngrijire personală, îngrijire copii, articole de curățenie și menaj casnic, cosmetice, dulciuri și cafea importate din Europa de Vest.

Dacă cauți un loc de muncă stabil, unde să fii motivat(ă) și recompensat(ă) pe măsura muncii depuse, atunci te invităm să te alături echipei German Market. La noi vei găsi un mediu de lucru prietenos și profesionist, cu reale posibilități de învățare și de împărtășire a cunoștințelor profesionale, unde primează seriozitatea, respectul reciproc și bunul simt.

Aplică acum la oricare dintre oportunitățile de angajare disponibile mai jos care consideri ca ți se potrivesc!

IMPORTANT: Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat(ă) de oricare dintre posturile de mai jos, te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil.

Angajam operator PC introducere, validare si procesare date pentru depozit in Cluj

Angajăm operator calculator introducere si procesare date cu reale posibilități de avansare, femeie sau bărbat, pentru a lucra în cadrul biroului operațional al depozitului logistic German Market din Cluj-Napoca situat lângă Aeroport, program L-V 9-18.
Read more

Angajam contabil sef cu program part time flexibil de 6 ore / saptamana 2500 lei

Vrei să fi parte a unei echipe antreprenoriale care va lista primul retailer 100% românesc la Bursa de Valori București? Îți oferim un post part-time cu program flexibil de 6 ore / săptămână pe care ți le poți organiza când vrei tu și oportunitate de dezvoltare profesională.
Read more

Angajam cu 4000 lei pachet salarial brut asistent (ajutor) gestionar depozit

Angajăm o persoană harnică și serioasă, femeie sau bărbat, cu sau fără experiență în domeniul logistic, care să fie capabilă să ajute, într-un mod cât mai eficient și organizat, la administrarea activității unui depozit logistic din Cluj.
Read more

Angajam lucrator depozit cu atributii de operator pregatire marfa in Cluj langa Aeroport

Angajăm o persoană isteață și harnică ca lucrător depozit cu atribuții de operator pregătire marfă (picker), program fix Luni-Vineri 9-18, câștig 2170-2400 lei net lunar. Te angajăm cu sau fără experiență dacă ești inteligent, onest și muncești cu seriozitate.
Read more