Angajari

Descoperă mai jos oferta actuală a locurilor de muncă disponibile la compania German Market SRL, o rețea de magazine ce comercializează produse de îngrijire personală, îngrijire copii, articole de curățenie și menaj casnic, cosmetice, dulciuri și cafea importate din Europa de Vest.

Dacă cauți un loc de muncă stabil, unde să fii motivat(ă) și recompensat(ă) pe măsura muncii depuse, atunci te invităm să te alături echipei German Market. La noi vei găsi un mediu de lucru prietenos și profesionist, cu reale posibilități de învățare și de împărtășire a cunoștințelor profesionale, unde primează seriozitatea, respectul reciproc și bunul simt.

Aplică acum la oricare dintre oportunitățile de angajare disponibile mai jos care consideri ca ți se potrivesc!

IMPORTANT: Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat(ă) de oricare dintre posturile de mai jos, te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil.

Angajam manipulant marfa cu 3200 lei pachet salarial brut pentru depozit in Cluj

Angajăm manipulant de marfă în depozit din Cluj, pachet salarial 3200 lei brut, experiența anterioară nu e obligatorie, program fix Luni-Vineri 9-18 cu pauză 1 oră și 20 minute.
Read more

Angajam cu 4000 lei pachet salarial brut coordonator depozit logistic in Cluj

Angajăm o persoană harnică și serioasă, capabilă să coordoneze activitatea și echipa unui depozit logistic din Cluj.
Read more

Angajam lucrator supraveghere magazin cu atributii de lucrator comercial in Cluj

Angajăm agenți supraveghere magazin în Cluj (cu sau fără atestat / experiență) cu atribuții lucrător comercial, salariu 3100 lei brut, program de lucru săptămânal 4 zile se lucrează și 3 zile sunt libere, orar de la 8 la 19.
Read more

Angajam picker / operator pregatire marfa depozit in Cluj

Angajăm o persoană isteață și harnică ca picker / operator pregătire marfă în depozit, 3300 lei pachet salarial brut, program fix Luni-Vineri 9-18. Te angajăm cu sau fără experiență dacă ești inteligent, onest și muncești cu seriozitate.
Read more

Angajam in Floresti vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Florești vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 3100 lei pachet salarial brut, program de muncă 3 / 4 zile săptămânal, bonusuri periodice și posibilitate de dezvoltare profesională în cadrul companiei.
Read more

Angajam in Cluj vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Cluj (Mănăștur, Mărăști, Piața Mihai Viteazu) vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 3100 lei pachet salarial brut, program de muncă 3 / 4 zile săptămânal, bonusuri periodice și posibilitate de dezvoltare profesională.
Read more