Angajari

Descoperă mai jos oferta actuală a locurilor de muncă disponibile la compania German Market SRL, o rețea de magazine ce comercializează produse de îngrijire personală, îngrijire copii, articole de curățenie și menaj casnic, cosmetice, dulciuri și cafea importate din Europa de Vest.

Dacă cauți un loc de muncă stabil, unde să fii motivat(ă) și recompensat(ă) pe măsura muncii depuse, atunci te invităm să te alături echipei German Market. La noi vei găsi un mediu de lucru prietenos și profesionist, cu reale posibilități de învățare și de împărtășire a cunoștințelor profesionale, unde primează seriozitatea, respectul reciproc și bunul simt.

Aplică acum la oricare dintre oportunitățile de angajare disponibile mai jos care consideri ca ți se potrivesc!

IMPORTANT: Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat(ă) de oricare dintre posturile de mai jos, te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil.

Angajam picker / operator pregatire si facturare marfa depozit in Cluj cu permis cat. B

Angajăm o persoană isteață și harnică ca picker / operator pregătire și facturare marfă depozit cu permis cat. B, 3300 lei pachet salarial brut, program fix Luni-Vineri 9-18. Te angajăm cu sau fără experiență dacă ești inteligent, onest și muncești cu seriozitate.
Read more

Angajam lucrator depozit / asistent gestionar pentru depozit logistic din Cluj

Angajăm lucrător depozit cu atribuții de asistent gestionar pentru a lucra în cadrul depozitului logistic German Market din Cluj-Napoca situat lângă Aeroport. Pachet salarial 3300 lei brut, program L-V 9-18. Se oferă training și posibilități de promovare.
Read more

Angajam in Floresti vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Florești vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 3100 lei pachet salarial brut, program de muncă 3 / 4 zile săptămânal, bonusuri periodice și posibilitate de dezvoltare profesională în cadrul companiei.
Read more

Angajam in Cluj vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Cluj (Mănăștur, Gheorgheni, Mărăști, Piața Mihai Viteazu) vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 3100 lei pachet salarial brut, program de muncă 3 / 4 zile săptămânal, bonusuri periodice și posibilitate de dezvoltare profesională.
Read more