Angajari

Descoperă mai jos oferta actuală a locurilor de muncă disponibile la compania German Market SRL, o rețea de magazine ce comercializează produse de îngrijire personală, îngrijire copii, articole de curățenie și menaj casnic, cosmetice, dulciuri și cafea importate din Europa de Vest.

Dacă cauți un loc de muncă stabil, unde să fii motivat(ă) și recompensat(ă) pe măsura muncii depuse, atunci te invităm să te alături echipei German Market. La noi vei găsi un mediu de lucru prietenos și profesionist, cu reale posibilități de învățare și de împărtășire a cunoștințelor profesionale, unde primează seriozitatea, respectul reciproc și bunul simt.

Aplică acum la oricare dintre oportunitățile de angajare disponibile mai jos care consideri ca ți se potrivesc!

IMPORTANT: Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat(ă) de oricare dintre posturile de mai jos, te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil.

Angajam sofer duba 3.5T cat. B pentru manipulare si distributie marfa in Cluj

Angajăm șofer cat. B pentru manipulare și distribuție marfă în Cluj cu dubă 3.5T cat. B, pachet salarial 2,700 lei - 3,000 lei NET, obligatoriu permis de conducere cat. B de minim 2 ani. Program fix Luni-Vineri 9-18 cu pauză 1 oră și 20 minute.
Read more

Angajam lucrator depozit (picker pregatire marfa) in Cluj cu permis cat. B

Angajăm lucrător pregătire marfă depozit (picker) în Cluj cu permis cat. B, pachet salarial 2,350 lei - 2,650 lei NET (pe card). Nu e obligatoriu să ai experiență anterioară. Program fix Luni-Vineri 9-18 cu pauză 1 oră și 20 minute.
Read more

Angajam in Cluj vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Cluj (Mănăștur, Mărăști, Piața Mihai Viteazu) vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 2,350 lei - 2,650 lei pachet salarial NET (pe card), program de muncă avantajos, se lucrează 3 / 4 zile săptămânal.
Read more