Blog GermanMarket.ro

Angajam in complexul Winmarkt Big Manastur din Cluj lucrator comercial / casier

Angajăm în complexul Winmarkt Big Manastur din Cluj-Napoca lucrător comercial cu atribuții de casier, femeie sau bărbat, 3,300 lei - 4,000 lei câștig NET (pe card), program de muncă 3 zile cu 4 libere intr-o săptămână și în urmatoarea saptamana 4 zile cu 3 libere.
Read more

Angajam in Piata Mihai Viteazu din Cluj lucrator comercial / casier, femeie sau barbat

Angajăm în Cluj (Piața Mihai Viteazu) lucrător comercial cu atribuții de casier, femeie sau bărbat, 3,300 lei - 3,800 lei câștig NET (pe card), program de muncă avantajos, se lucrează 2 / 4 zile săptămânal cu 5 / 3 zile libere complet săptămânal.
Read more

Angajam lucrator depozit (picker operator pregatire marfa) in Cluj

Angajăm lucrător depozit în Cluj-Napoca cu atribuții de picker pregătire marfă, 3,300 lei - 4,000 lei câștig NET (pe card), program fix Luni-Joi 8-18. NU se lucrează vinerea și în weekend. Te angajăm cu sau fără experiență dacă ești onest și muncești cu seriozitate.
Read more

Oportunitati de investitii / parteneriate financiare

Oferim mai multe oportunități de investiții active / pasive și de parteneriate financiare pentru persoane / companii interesate să investească și să câștige bani din extinderea rețelei de magazine German Market la nivel național.
Read more

Franciza German Market - magazin la cheie in 30 de zile

Franciza German Market este un magazin la cheie potrivit oricărei persoane care este sau vrea să devină antreprenor și care își dorește o afacere relativ simplă și profitabilă. În doar 30 de zile poți deveni patronul unei afaceri de succes.
Read more