Blog GermanMarket.ro

Angajam cu 4000 lei pachet salarial brut gestionar adjunct depozit, femeie sau barbat

Angajăm o persoană harnică și serioasă, femeie sau bărbat, cu experiență în gestionarea unui depozit cu volume mari de marfă, care să fie capabilă să administreze într-un mod cât eficient și organizat activitatea unui depozit logistic din Cluj.
Read more

Angajam cu 4000 lei pachet salarial brut coordonator depozit logistic in Cluj

Angajăm o persoană harnică și serioasă, femeie sau bărbat, capabilă să coordoneze activitatea și echipa unui depozit logistic din Cluj. Dacă îți place munca și lucrul bine făcut acest post este pentru tine.
Read more

Angajam picker / operator pregatire marfa depozit in Cluj, barbat sau femeie

Angajăm o persoană, femeie sau bărbat, isteață și harnică ca picker / operator pregătire marfă în depozit, 3300 lei pachet salarial brut, program fix Luni-Vineri 9-18. Te angajăm cu sau fără experiență dacă ești inteligent, onest și muncești cu seriozitate.
Read more

Oportunitati de investitii / parteneriate financiare

Oferim mai multe oportunități de investiții active / pasive și de parteneriate financiare pentru persoane / companii interesate să investească și să câștige bani din extinderea rețelei de magazine German Market la nivel național.
Read more

Franciza German Market - magazin la cheie in 30 de zile

Franciza German Market este un magazin la cheie potrivit oricărei persoane care este sau vrea să devină antreprenor și care își dorește o afacere relativ simplă și profitabilă. În doar 30 de zile poți deveni patronul unei afaceri de succes.
Read more

Angajam in Cluj vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Cluj (Mănăștur, Mărăști, Piața Mihai Viteazu) vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 3100 lei pachet salarial brut, program de muncă 3 / 4 zile săptămânal, bonusuri periodice.
Read more