Blog GermanMarket.ro

Angajam manipulant marfa cu 3200 lei pachet salarial brut pentru depozit in Cluj

Angajăm manipulant de marfă în depozit din Cluj, pachet salarial 3200 lei brut, experiența anterioară nu e obligatorie, program fix Luni-Vineri 9-18 cu pauză 1 oră și 20 minute.
Read more

Angajam cu 4000 lei pachet salarial brut coordonator depozit logistic in Cluj

Angajăm o persoană harnică și serioasă, capabilă să coordoneze activitatea și echipa unui depozit logistic din Cluj.
Read more

Angajam lucrator supraveghere magazin cu atributii de lucrator comercial in Cluj

Angajăm agenți supraveghere magazin în Cluj (cu sau fără atestat / experiență) cu atribuții lucrător comercial, salariu 3100 lei brut, program de lucru săptămânal 4 zile se lucrează și 3 zile sunt libere, orar de la 8 la 19.
Read more

Angajam picker / operator pregatire marfa depozit in Cluj

Angajăm o persoană isteață și harnică ca picker / operator pregătire marfă în depozit, 3300 lei pachet salarial brut, program fix Luni-Vineri 9-18. Te angajăm cu sau fără experiență dacă ești inteligent, onest și muncești cu seriozitate.
Read more

Oportunitati de investitii / parteneriate financiare

Oferim mai multe oportunități de investiții active / pasive și de parteneriate financiare pentru persoane / companii interesate să investească și să câștige bani din extinderea rețelei de magazine German Market la nivel național.
Read more

Angajam in Floresti vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Florești vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 3100 lei pachet salarial brut, program de muncă 3 / 4 zile săptămânal, bonusuri periodice și posibilitate de dezvoltare profesională în cadrul companiei.
Read more

Franciza German Market - magazin la cheie in 30 de zile

Franciza German Market este un magazin la cheie potrivit oricărei persoane care este sau vrea să devină antreprenor și care își dorește o afacere relativ simplă și profitabilă. În doar 30 de zile poți deveni patronul unei afaceri de succes.
Read more

Angajam in Cluj vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Cluj (Mănăștur, Mărăști, Piața Mihai Viteazu) vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 3100 lei pachet salarial brut, program de muncă 3 / 4 zile săptămânal, bonusuri periodice și posibilitate de dezvoltare profesională.
Read more