Blog GermanMarket.ro

Angajam picker / operator pregatire marfa depozit in Cluj, barbat sau femeie

Angajăm o persoană, femeie sau bărbat, isteață și harnică ca picker / operator pregătire marfă în depozit, 3300 lei pachet salarial brut, program fix Luni-Vineri 9-18. Te angajăm cu sau fără experiență dacă ești inteligent, onest și muncești cu seriozitate.
Read more

Oportunitati de investitii / parteneriate financiare

Oferim mai multe oportunități de investiții active / pasive și de parteneriate financiare pentru persoane / companii interesate să investească și să câștige bani din extinderea rețelei de magazine German Market la nivel național.
Read more

Angajăm în Cluj economist contabil part-time program flexibil 4 ore / zi

Căutăm un coleg sau o colegă economist contabil care să lucreze part-time (4 ore / zi) pentru a verifica, ordona, înregistra și arhiva toate documentele financiar-contabile și de resurse umane generate la nivel de firmă. 
Read more

Franciza German Market - magazin la cheie in 30 de zile

Franciza German Market este un magazin la cheie potrivit oricărei persoane care este sau vrea să devină antreprenor și care își dorește o afacere relativ simplă și profitabilă. În doar 30 de zile poți deveni patronul unei afaceri de succes.
Read more

Angajam in Cluj vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Cluj (Mănăștur, Mărăști, Piața Mihai Viteazu) vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 3100 lei pachet salarial brut, program de muncă 3 / 4 zile săptămânal, bonusuri periodice.
Read more