Blog GermanMarket.ro

Angajam asistent manager, femeie sau barbat, cu permis conducere cat. B, in Cluj

Angajăm asistent manager, femeie sau bărbat, cu permis conducere cat. B, pentru biroul operațional German Market din Cluj, lângă Aeroport. Pachet salarial lunar între 3,700 lei - 4,200 lei NET, program flexibil (ok pentru grădiniță/școală copil) sau fix, la alegere.
Read more

Angajam lucrator depozit (picker operator pregatire marfa) in Cluj

Angajăm lucrător depozit în Cluj-Napoca cu atribuții de picker pregătire marfă, 3,300 lei - 3,800 lei câștig NET (pe card), program fix Luni-Joi 8-18. Vinerea și în weekend NU se lucrează. Te angajăm cu sau fără experiență dacă ești onest și muncești cu seriozitate.
Read more

Oportunitati de investitii / parteneriate financiare

Oferim mai multe oportunități de investiții active / pasive și de parteneriate financiare pentru persoane / companii interesate să investească și să câștige bani din extinderea rețelei de magazine German Market la nivel național.
Read more

Franciza German Market - magazin la cheie in 30 de zile

Franciza German Market este un magazin la cheie potrivit oricărei persoane care este sau vrea să devină antreprenor și care își dorește o afacere relativ simplă și profitabilă. În doar 30 de zile poți deveni patronul unei afaceri de succes.
Read more

Angajam in Cluj vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Cluj (Mănăștur, Mărăști, Piața Mihai Viteazu) vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 3,300 lei - 3,800 lei câștig NET (pe card), program de muncă avantajos, se lucrează 3 / 4 zile săptămânal.
Read more