Blog GermanMarket.ro

Angajam operator PC introducere, validare si procesare date pentru depozit in Cluj

Angajăm operator calculator introducere si procesare date cu reale posibilități de avansare, femeie sau bărbat, pentru a lucra în cadrul biroului operațional al depozitului logistic German Market din Cluj-Napoca situat lângă Aeroport, program L-V 9-18.
Read more

Angajam contabil sef cu program part time flexibil de 6 ore / saptamana 2500 lei

Vrei să fi parte a unei echipe antreprenoriale care va lista primul retailer 100% românesc la Bursa de Valori București? Îți oferim un post part-time cu program flexibil de 6 ore / săptămână pe care ți le poți organiza când vrei tu și oportunitate de dezvoltare profesională.
Read more

Angajam cu 4000 lei pachet salarial brut asistent (ajutor) gestionar depozit

Angajăm o persoană harnică și serioasă, femeie sau bărbat, cu sau fără experiență în domeniul logistic, care să fie capabilă să ajute, într-un mod cât mai eficient și organizat, la administrarea activității unui depozit logistic din Cluj.
Read more

Angajam lucrator depozit cu atributii de operator pregatire marfa in Cluj langa Aeroport

Angajăm o persoană isteață și harnică ca lucrător depozit cu atribuții de operator pregătire marfă (picker), program fix Luni-Vineri 9-18, câștig 2170-2400 lei net lunar. Te angajăm cu sau fără experiență dacă ești inteligent, onest și muncești cu seriozitate.
Read more

Oportunitati de investitii / parteneriate financiare

Oferim mai multe oportunități de investiții active / pasive și de parteneriate financiare pentru persoane / companii interesate să investească și să câștige bani din extinderea rețelei de magazine German Market la nivel național.
Read more

Franciza German Market - magazin la cheie in 30 de zile

Franciza German Market este un magazin la cheie potrivit oricărei persoane care este sau vrea să devină antreprenor și care își dorește o afacere relativ simplă și profitabilă. În doar 30 de zile poți deveni patronul unei afaceri de succes.
Read more