Dacă sunteți sau vreți să deveniți antreprenor și vă doriți o afacere profitabilă în retail, cu ajutorul magazinului la cheie German Market în doar 30 de zile deveniți patronul unei rețete de succes, testată și pusă deja în practică în 12 magazine situate în 7 localități / 4 județe din România. Profitul net anual poate ajunge la 25,000 euro / magazin, depinzând în principal de locația și suprafața magazinului.

Magazinele German Market sunt specializate în vânzarea produselor cosmetice, de îngrijire personală, detergenți, produse de curățenie, articole menaj, dulciuri și cafea de calitate superioară la prețuri avantajoase, importate direct din Europa de Vest. 

Franciza de magazin la cheie German Market se adresează aproape oricui, de la antreprenori dornici să investească într-o afacere testată, la angajați sătui de munca în corporație, pensionari care vor să lase copiilor o afacere sigură, români din diaspora care își doresc să revină acasă și până chiar și la tineri căsătoriți care caută să-și investească banii de nuntă într-o afacere stabilă.

Puteți începe afacerea și să administrați fără probleme magazinul German Market chiar și dacă sunteți angajat în altă parte sau dacă aveți altă afacere de care trebuie să vă ocupați ori dacă nu locuiți permanent în România. În cazul în care nu aveți deloc experiență în business echipa noastră vă va învăța absolut tot ce trebuie știut și făcut pentru a avea o afacere profitabilă.

Un tânăr antreprenor din SUA, devenit milionar la frageda vârstă de 14 ani, Farrah Gray, a spus o vorbă foarte înțeleaptă: „lucrează la visul tău sau altcineva te va angaja să lucrezi la visul lui”.

Date de contact

Vă invităm să completați formularul de contact disponibil la link-ul de mai jos dacă doriți să discutăm despre magazinul la cheie German Market și colaborarea cu firma noastră și pentru a afla mai multe informații despre:

- cum puteți deveni proprietarul unei afaceri de succes în 30 de zile

- rentabilitatea afacerii German Market și garantarea unui adaos comercial de peste 30%

- suma de bani de care aveți nevoie pentru investiție

- cum vă garantăm ”zero taxă de franciză” dacă nu sunteți mulțumit(ă)

- ce facilități de buy-back aveți dacă, din orice motiv, doriți să renunțați la afacere

- cele 14 avantaje de care veți beneficia din această colaborare

- ce primiți când deveniți partener German Market

- cum puteți deschide un magazin la cheie, profitabil chiar din prima lună

- care sunt motivele importante pentru care aveți nevoie de noi

- lista de produse și prețuri pentru a vă convinge că preturile noastre sunt mai avantajoase decât media concurenței

- detalii despre începutul și dezvoltarea afacerii precum și motivația și viziunea echipei German Market

- imagini de la diferite amenajări de magazine German Market

- datele de contact ale managerului responsabil de dezvoltare, cu care puteți discuta legat de colaborarea cu German Market

- puteți vedea reportajele PRO TV și Antena 1 despre German Market și diferențele de calitate ale produselor din Europa de Vest

Mai multe detalii despre franciza German Market găsiți AICI

“Împreună vom fi mai puternici decât separat și fiecare vom face mai mulți bani. Dacă noi facem profit și dumneavoastră veți face profit, garantat!” este promisiunea pe care fondatoarea și managerul companiei German Market SRL, Bianca Rusu, v-o face.