German Market - franciza magazinului mic cu profit mare

Dacă sunteți sau vreți să deveniți antreprenor și vă doriți o afacere simplă și profitabilă, cu ajutorul francizei de magazin German Market în doar 30 de zile deveniți patronul unei afaceri de succes, cu profit lunar între 2000 euro și 5000 euro.

Franciza German Market vi se potrivește și dacă aveți deja un magazin și doriți să creșteți vânzările, numărul de clienți și profitul magazinului dumneavoastră existent. Au potențial inclusiv magazinele din mediul rural ce oferă produsele German Market!

Puteți începe chiar și dacă nu aveți experiență deoarece echipa noastră de specialiști vă va învăța de la zero, atât pe dumneavoastră cât și pe eventualii angajați, absolut tot ce trebuie știut și făcut pentru a avea o afacere profitabilă încă din primul an de activitate.

Valoare investiției

    Investiția dumneavoastră depinde de tipul de franciză pe care îl alegeți (magazin exclusiv sau raion în magazin existent) și poate crește sau scădea în funcție de activele de care dispuneți: spațiu comercial, firmă activă, rafturi de expunere produse, casă de marcat, etc. Vă prezentăm cu titlu de aproximare un buget minim pentru cele două tipuri de francize:

a) Franciza raion în magazin existent presupune operarea unui raion specializat cu produse de îngrijire personală, îngrijire copii, cosmetice, articole de curățenie casnică și menaj, dulciuri și cafea de import amplasat într-un magazin existent cu profil compatibil (minimarket, supermarket, magazin ABC, magazin articole menaj, etc). Acestă franciză se adresează proprietarilor de magazine care vor să-și îmbunătățească oferta de produse și să-și crească vânzările, numărul de clienți și profitul. Investiția inițială pentru raion în magazin existent este de 9900 euro.

b) Franciza magazin exclusiv se adresează oricărei persoane, inclusiv persoanelor care nu au mai desfăsurat o afacere până în prezent, care doresc să deschidă un magazin specializat în produse de îngrijire personală, îngrijire copii, cosmetice, articole de curățenie casnică și menaj, dulciuri și cafea de import. Investiția minimă pentru magazinul exclusiv este de 19900 euro.

Avantajele francizei German Market:

- vindeți produse de necesitate pentru orice persoană și gospodărie

- aveți o marjă de profit mai mare decât vă oferă distribuitorii locali

- deveniți partener într-o rețea de magazine care se dezvoltă la nivel național

- le oferiți clienților cel mai bun raport calitate / preț de pe piața locală

- aveți lângă dumneavoastră o întreagă echipă gata să vă ajute cu orice aveți nevoie

- dacă vreți puteți vinde și online, prin intermediul Internetului

- nu aveți bătăi de cap și vizite zilnice de la zeci de agenți și distribuitori

- nu aveți nevoie de depozit și angajați specifici (gestionari, manipulanți marfă, șoferi, etc)

- nu țineți pe stoc mai multă marfă decât puteți vinde

- orice marfă pe care nu o vindeți o puteți returna rapid

Ce primiți când deveniți partener German Market:

- prețuri de achiziție preferențiale, sub prețurile distribuitorilor locali

- stocul de produse necesar să puteți începe activitatea

- manualul de know how, training și proceduri operaționale pentru dumneavostră și angajați

- practică pentru dumneavoastră și angajați cât timp e nevoie într-un magazin German Market funcțional

- amenajarea și pregătirea magazinului pentru începerea vânzării

- dacă e nevoie mobilier comercial și echipamente tehnice performante cu plata în rate

- susținere și ajutor garantat pe tot parcursul colaborării

- publicitate locală pentru inaugurarea raionului / magazinului

Despre German Market

German Market, rețeaua de magazine cu produse nemțești la prețuri românești, a început în anul 2014 cu ideea tinerei ardelence Bianca Rusu (profil LinkedIn) de a oferi românilor produse de calitate mai bună la prețuri mai mici decât în supermarketurile din România. Și pentru că tot românul își dorește produse și calitate nemțească, s-a ales importul direct din Germania și alte țări UE a celor mai cunoscute branduri de îngrijire personală, îngrijire copii, articole de curățenie casnică, produse de menaj, dulciuri și cafea. Majoritatea produselor se găsesc și în magazinele din Romania dar la calitate mai slabă și prețuri mai mari. Vizitați magazinul online www.germanmarket.ro pentru a vă face o idee despre sortimentația produselor și prețurile practicate.

În luna noiembrie 2014, în localitatea Florești din județul Cluj, într-un spațiu de doar 30 mp, în care au fost frumos aranjate peste 5000 de produse, a fost lansat primul magazin German Market. După nici 4 luni, în luna februarie 2015, bazat pe succesul peste așteptări al primului magazin, se deschide al doilea magazin German Market, de această dată în orașul Cluj-Napoca, într-un spațiu comercial de 40 mp. În lunile aprilie și noiembrie ale aceluiași an, la cererea a mii de clienți, alte două magazine, de 60 mp și 50 mp, se deschid în orașul Cluj-Napoca.

German Market încheie anul 2015 cu 4 magazine profitabile lansate în 12 luni și încasări de peste 300,000 lei lunar.

În 2016, aceeași tânăra ardeleancă își propune să găsească noi parteneri împreună cu care să dezvolte o rețea națională de magazine German Market ce oferă clienților produse de calitate la prețuri avantajoase și partenerilor o afacere modernă și profitabilă.

Aplicați acum

Pentru a vă manifesta interesul în a deveni partener German Market vă rugăm să investiți câteva minute pentru a completa formularul de aplicare în mod corect și complet. După analizarea aplicației vă vom trimite informații mai detaliate despre franciză împreună cu o ofertă personalizată de parteneriat.

Apăsați AICI pentru a accesa formularul de aplicare