Angajari

Descoperă mai jos oferta actuală a locurilor de muncă disponibile la compania German Market SRL, o rețea de magazine ce comercializează produse de îngrijire personală, îngrijire copii, articole de curățenie și menaj casnic, cosmetice, dulciuri și cafea importate din Europa de Vest.

Dacă cauți un loc de muncă stabil, unde să fii motivat(ă) și recompensat(ă) pe măsura muncii depuse, atunci te invităm să te alături echipei German Market. La noi vei găsi un mediu de lucru prietenos și profesionist, cu reale posibilități de învățare și de împărtășire a cunoștințelor profesionale, unde primează seriozitatea, respectul reciproc și bunul simt.

Aplică acum la oricare dintre oportunitățile de angajare disponibile mai jos care consideri ca ți se potrivesc!

IMPORTANT: Chiar dacă ai mai aplicat în trecut la unul dintre posturile noastre, fie că ai fost la interviu sau nu, dacă acum ești interesat(ă) de oricare dintre posturile de mai jos, te rugăm să aplici din nou deoarece aplicațiile vechi nu pot fi luate în considerare atunci când un nou post devine disponibil.

Angajam vanzatoare in Cluj, posturi disponibile in zonele: Manastur, Zorilor, Marasti

Angajăm în Cluj (posturi disponibile în mai multe cartiere) lucrător comercial cu atribuții de casier, femeie sau bărbat, 3,600 lei - 4,300 lei câștig NET (pe card), program de muncă avantajos, se lucrează 2 / 4 zile săptămânal cu 5 / 3 zile libere complet săptămânal.
Read more

Angajam part-time sofer aprovizionare marfa duba cat. B - 20 ore munca saptamanal

Angajăm șofer cat. B pentru aprovizionare marfă în Cluj cu dubă de marfă cat. B. Program part-time de 20 ore de muncă săptămânal timp de 3 zile (Marți, Miercuri, Joi) între orele 8-16. Pachet salarial 2,700 lei NET pentru jumătate de normă.
Read more

Angajam lucrator depozit (picker operator pregatire marfa) in Cluj

Angajăm lucrător depozit în Cluj-Napoca cu atribuții de picker pregătire marfă, 3,600 lei - 4,275 lei câștig NET (pe card), program fix Luni-Joi 8:00 - 18:00. Liber complet vineri și în weekend.
Read more