Angajari

Descopera mai jos oferta completa a locurilor de munca disponibile in momentul de fata la compania German Market, o retea de magazine ce comercializeaza produse de ingrijire personala, ingrijire copii, articole de curatenie si menaj, cosmetice, dulciuri si cafea importate din Germania si alte tari EU.

Daca cauti un loc de munca stabil, unde sa fi motivat si recompensat pe masura muncii depuse, atunci te invitam sa te alaturi echipei German Market. La noi vei gasi un mediu de lucru prietenos si profesionist, cu reale posibilitati de invatare si de impartasire a cunostintelor profesionale, unde primeaza seriozitatea, respectul reciproc si bunul simt.

Aplica acum la oricare dintre oportunitatile de angajare disponibile mai jos care consideri ca ti se potrivesc!

IMPORTANT: persoanele care au aplicat in trecut (de mai mult de 1 luna) pentru un loc de munca la German Market,  inclusiv persoanele care au fost in trecut la un interviu de angajare la German Market si nu au fost selectionate, daca sunt interesate de posturile disponibile la German Market trebuie sa completeze din nou formularul de aplicare pentru postul dorit, in care sa mentioneze ca au mai fost la un interviu la German Market si sa specifice daca ulterior interviului s-a modificat ceva in ceea ce tine de experienta profesionala. Cand un post devine disponibil luam in considerare doar aplicatiile inregistrate in ultimele 30 de zile.

Angajam manipulant marfa depozit in Cluj cu permis cat. B

Angajam manipulant marfa depozit in Cluj care detine permis cat. B. Pachet salarial 2000 lei brut si bonusuri periodice cu conditia sa fi ambitios si sa muncesti cu seriozitate.
Read more

Angajam in Cluj operator date cu atributii de lucrator in depozit si sofer

Angajăm în Cluj lucrător depozit cu atribuții de operator date pentru depozitul German Market, 2000 lei pachet salarial brut și bonusuri periodice. Te angajăm cu sau fără experiență cu condiția să fii ambițios si să muncești cu seriozitate.
Read more

Angajam in Floresti vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Florești vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 2000 lei pachet salariu brut, program de muncă 4 zile / săptămână, bonusuri periodice și posibilitate de dezvoltare profesională în cadrul companiei.
Read more

Angajam in Cluj vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Cluj vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 2000 lei pachet salarial brut, program de muncă 4 zile / săptămână, bonusuri periodice și posibilitate de dezvoltare profesională în cadrul companiei.
Read more

Categorii