Angajari

Descopera mai jos oferta completa a locurilor de munca disponibile in momentul de fata la compania German Market, o retea de magazine ce comercializeaza produse de ingrijire personala, ingrijire copii, articole de curatenie si menaj, cosmetice, dulciuri si cafea importate din Germania si alte tari EU.

Daca cauti un loc de munca stabil, unde sa fi motivat si recompensat pe masura muncii depuse, atunci te invitam sa te alaturi echipei German Market. La noi vei gasi un mediu de lucru prietenos si profesionist, cu reale posibilitati de invatare si de impartasire a cunostintelor profesionale, unde primeaza seriozitatea, respectul reciproc si bunul simt.

Aplica acum la oricare dintre oportunitatile de angajare disponibile mai jos care consideri ca ti se potrivesc!

IMPORTANT: persoanele care au aplicat in trecut (de mai mult de 1 luna) pentru un loc de munca la German Market,  inclusiv persoanele care au fost in trecut la un interviu de angajare la German Market si nu au fost selectionate, daca sunt interesate de posturile disponibile la German Market trebuie sa completeze din nou formularul de aplicare pentru postul dorit, in care sa mentioneze ca au mai fost la un interviu la German Market si sa specifice daca ulterior interviului s-a modificat ceva in ceea ce tine de experienta profesionala. Cand un post devine disponibil luam in considerare doar aplicatiile inregistrate in ultimele 30 de zile.

Angajam economist contabil cu experienta, program full-time dar flexibil, in Cluj

Căutăm o colegă sau un coleg economist contabil cu experiență practică în domeniul financiar-contabil pentru a se ocupa de contabilitatea firmei noastre. În funcție de necesitățile și dorințele tale poți să lucrezi o parte din program și remote, de acasă.
Read more

Angajam lucrator depozit in Cluj cu atributii de operator date gestiune

Angajăm lucrător depozit în Cluj-Napoca, zona Aeroport, cu atribuții de operator date gestiune, 2500 lei pachet salarial brut. Te angajăm cu sau fără experiență cu condiția să fii ambițios si să muncești cu seriozitate.
Read more

Angajam in Floresti vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Florești vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 2300 lei pachet salariu brut, program de muncă 4 zile / săptămână, bonusuri periodice și posibilitate de dezvoltare profesională în cadrul companiei.
Read more

Angajam in Cluj vanzatoare / casier / lucrator comercial, femeie sau barbat

Angajăm în Cluj vânzătoare / casier / lucrător comercial, femeie sau bărbat, 2300 lei pachet salarial brut, program de muncă 4 zile / săptămână, bonusuri periodice și posibilitate de dezvoltare profesională în cadrul companiei.
Read more

Categorii